Διαθέτοντας την απαιτούμενη πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού της, στον σχεδιασμό έντυπων & ψηφιακών χαρτών η εταιρεία DATAMAPS επεξεργάζεται και αναλύει δεδομένα διαφορετικών πηγών, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της:

  • Προσαρμογή αναλογικών, ψηφιακών χαρτών αλλά και δεδομένων διάφορες μορφής και σε οποιοδήποτε προβολικό σύστημα με την μετατροπή του τύπου των δεδομένων σας σε οποιοδήποτε τύπο (shp, dxf, dwg, kml).
  • Σχεδιασμό και Δημιουργία Βάσεων Γεωχωρικών Δεδομένων
  • Γεωκωδικοποίηση & αντίστροφη γεωκωδικοποίηση
  • Παραγωγή ψηφιακών μοντέλων εδάφους (DEM).Παρουσίαση4
  • Παραγωγή δεδομένων με αυτόματες διαδικασίας με την χρήση ΣΓΠ
  • Παραγωγή, ταξινόμηση και προσδιορισμός χρήσεων γης από δορυφορικές εικόνες και αεροφωτογραφίες.

orthofoto_1996

Έντυπους Θεματικούς χάρτες

Η DATAMAPS σχεδιάζει θεματικούς χάρτες, αξιοποιώντας τις τεχνικές της επιτόπιας έρευνας και χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία των ΣΓΠ (GIS). Χαρακτηριστικό μας γνώρισμα αποτελούν οι δυνατότητες και καινοτόμες προτάσεις σχεδιασμού και διάθεσης των εντύπων ή ψηφιακών χαρτών σας τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

Τουριστικοί χάρτες-Οδηγοί πόλης

Με γνώμονα τις ανάγκες των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, οι οποίοι στοχεύουν τόσο στην τουριστική προβολή του τόπου τους όσο και στην παροχή πρόσθετων υπηρεσίες στους πελάτες τους δημιουργούμε θεματικούς χάρτες (διαφόρων διαστάσεων) για τον τομέα του τουρισμού, για την ανάδειξη των σημείων ενδιαφέροντος-αξιοθέατα, για πεζοπορικές διαδρομές, για προτεινόμενες διαδρομές σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών.

                   ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣPATHS OF ERMIONIDA111

Ψηφιακούς χάρτες

Οι ψηφιακοί χάρτες υψηλής ποιότητας που παράγουμε με τα περιγραφικά και ποιοτικά δεδομένα τους παρέχουν την δυνατότητα στο χρήστη να τους αξιοποιήσει σε πλήθος τεχνικών εφαρμογών εκδίδοντας τους σε μορφή MXD (ESRI), WORKSPACE (MapInfo Professional/MapXtreme), WMS (Web Map) και KML (Google Earth) για εφαρμογές WebGIS.

Skip to content